پژوهشکده و فرهنگسرای کلبه روستایی راویدسرا

نوشته های انوش راوید از پژوهشکده و فرهنگسرای کلبه روستایی راویدسرا/ پیگیری مطالب در لینک >>> www.arq.ir

پژوهشکده و فرهنگسرای کلبه روستایی راویدسرا

نوشته های انوش راوید از پژوهشکده و فرهنگسرای کلبه روستایی راویدسرا/ پیگیری مطالب در لینک >>> www.arq.ir

پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما

پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما ویژه دیدگاهها و پرسشها و پاسخها درباره وظیفه ما در قبال بحران هویت ملی است.  لطف کنید نظر و پرسش و پاسخ خود را در بخش کامنت همین برگه بنویسید.
پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما
پیش نویس
      پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما ویژه دیدگاهها و پرسشها و پاسخها درباره وظیفه ما در قبال بحران هویت ملی است.  لطف کنید نظر و پرسش و پاسخ خود را در بخش کامنت همین برگه بنویسید.
پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما
تصویر سنگ نگاره ای از تخت جمشید،  عکس شماره 9332.
پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما
لوگو تاریخمند و اندیشه ورز شویم،  عکس شماره 1607.
این برگه بشماره 1403 پیوست لینک زیر است:
پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما
پرسشهای حسین شهسواری و پاسخهای ما
   حسین شهسواری:  از جوانان و اطرافیان خود این سؤالات را بپرسید و جواب های آن را سرآغاز بحث های روشنگرانه کنید.
   ۱-  ریشه نفرتی که گروهی از ایرانیان نسبت به اعراب دارند چیست؟  و این گونه احساسات از چه زمانی در ایران شکل گرفت؟  به کدام اسناد اتکا میکنند؟
   پاسخ انوش راوید:  اینگونه نفرتهای قومی ریشه در اندیشه قبیله ای دارد،  که طولانی ترین دوره ساختارهای تاریخی اجتماع در جهان است.  تا آنجا که می دانم،  ریشه نفرت گروهی از ایرانیان نسبت به اعراب،  مربوط به دوران صفویه است،  که با برنامه های صفوی آمیخته به ترفندهای استعمار بود.  بویژه در آخر صفویه با فتواهای بزرگان مکه،  که باعث شورش سنی های کشور و تخریب پایتخت و جدا شدن پشتونستان از ایران شد.
   نظرها و پاسخهای شما خوانندگان متن وظیفه ما در قبال بحران هویت ملی:
 
   ۲- اختلاف بین شیعه و سنی و دامن زدن به افکار بنیادگرایانه از کی و کجا شروع شد؟
   پاسخ انوش راوید:  همانطور که در بالا گفتم ریشه در دوران قبیله ای اولیه دارد.  اما از بدو پیدایش استعمار،  استعمارگران از ترفند تفرقه بیانداز و حکومت کن،  بسیار استفاده کردند.  نمونه آنها چاپ و نشر کتابهایی درباره حمله و جنایات عرب و مغول در ایران،  و متقابل جنایت هخامنشیان و ساسانیان در دیگر کشورها.
      بمنظور این ترفند با کمک انوسیها سری کتابهای خطی نیز ساختند،  که فقط یکی دو نسخه از ورقهای آنها در موزه های لندن و پاریس وجود دارد و بس.  با این ترفند براحتی توانستند سند ساختگی نیز درست کنند،  که بتوانند سبک کار خودشان را واقعی و از روی اسناد بنامند.
   نظرها و پاسخهای شما:
   ۳-  چرا برخی فکر می‌کنند ایرانیان با زور و تحمیل جنگ به اسلام روی آوردند؟  بر اساس کدام اسناد تاریخی؟
   پاسخ انوش راوید:  این اسناد تاریخی همان اسنادی است،  که در پاسخ بالا نوشتم.  با این ترفند دو کار مهم کردند،  اول ایجاد دشمنی،  دوم ایجاد عدم درک نیاز به پژوهش واقعی و جدید.  ولی آنها نمی دانستند که اینترنت امکان پژوهشهای جدید را به عموم مردم می دهد،  و انوش راوید پیشتاز این پژوهشها می شود،  و یاران پژوهشگر نوین را گردآوری می کند.
   نظرها و پاسخهای شما:
 
   ۴-  جریانات جدایی طلب از چه زمانی حدوداً در ایران شکل گرفتند،  و چرا عده ای به صرف داشتن زبان متفاوت مدعی داشتن قومیت، فرهنگ و هویت مستقل هستند؟
   پاسخ انوش راوید:  جریانهای جدایی طلب همیشه تاریخ و در همه کشورها وجود داشته و خواهد داشت.  وظیفه ما در قبال این جریانها این است،  که با طرح اندیشه های نوین کشورداری،  و با نوشتن از تاریخ و جغرافیا،  علم و روحیه داشتن یک کشور بزرگ و یکپارچه،  و بازگشت سرزمینهای جدا شده از ایران تاریخی را ایجاد کنیم.
نظرها و پاسخهای شما:
 
   5 ــ  دوستان متن وظیفه ما در قبال بحران هویت ملی ، صرفاً آغاز یک بحث است.  اینکه  چطور توجه نسل جدید را به حقایق کشورمان جلب کنیم؟  در حال حاضر دست گذاشتن روی چه مباحثی در عین حال که امن باشد میتواند روشنگرانه هم باشد؟
      برای داشتن ذهنی روشن و گزاره های مستدل در مورد بحث های فوق به پستهای همین وبلاگ مراجعه کنید. از آقای انوش راوید میخواهم در صورت صلاحدید لینکهای مرتبط را قرار دهند.
   نظرها و پاسخهای شما:
پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما
داستان یک متن
      در یک متن برای روز قدس سال 1399 شهردار خرمشهر،  در پیامی به زبان عربی از نام محمره در پراتز نیز استفاده کرد،  و مورد اعتراض جمعی قرار گرفت.
   پرسش از عموم:  بنظر شما نوشته شهردار خرمشهر درست است یا اشتباه؟
 
   نظر انوش راوید:  محمره یک واژه ایرانی است،  به معنی آبراه ماد.
  ــ  محمره = محم + مره.
  ــ  محم = مو + هم.
  ــ  مره = مر + ره.
      یکی از اشکالهای بزرگ پان ایرانی و پان فارسها در این است،  که عربی را زبانی جدا از ایران تاریخی می دانند،  و عرب را مقابل ایرانی می گویند.  این موضوع باعث سوء استفاده استعمارگران و نوچه های منطقه ای آنها می شود.
   نظر شما چیست؟
...............
   برچسبها:  پرسشها و پاسخها, برای وظیفه, وظیفه ما, حسین شهسواری.
.............
پرسشها و پاسخها برای وظیفه ما
مستند های مربوط
مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
ویدیو کمیاب رنگی از کنفرانس‌تهران در سفارت شوروی یا باغ اتابک با حضور چرچیل و استالین و روزولت، آذر ۱۳۲۲ برابر نوامبر ۱۹۴۳. مشروح در http://arqir.com/290
* * * * * * * * * *
............................
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای ارگ ایران،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید.  در جهت دانش مربوطه این تارنما،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند:  در اینجا  http://arq.ir.
ارگ ایران   http://arq.ir
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد